permalink

4

Næææ Knitty Surprise Deep Fall 2012

Det er efterår og jeg har trang til strikhuer og fingerløse handsker. Det er en helt igennem uimodståelig trang. Jeg har allerede strikket et par luffer med overtræks fingerløse luffer (der kommer post når jeg har fået taget billeder) og har gang i en hat. Så det kommer vel ikke til nogen overraskelse at det mønster, der frister mig i Knitty Surprises for Deep Fall 2012 udgaven er et sæt med hat og fingerløse handsker. 😀

Knitty Surprises Deep Fall 2012

Sættet kræver det helt rigtige garn dog.

4 Comments

  1. I know! Det er så slemt. Jeg har en undskyldning hver eneste dag for hvorfor det ikke lige bliver den dag jeg skal tage billeder. Jeg har nu 4 kladder, som kun mangler billeder for at blive til blogposter. Virkelig dårlig stil. 😉 Men på søndag har jeg ingen undskyldning mere, den er sat af til fotografering og blogging. 😉

Skriv et svar

Required fields are marked *.