permalink

0

Captain Marvel Camaro

Det her er teknisk set min anden Camaro, men har ikke fået blogget om min første. Var dog så glad for den første at jeg besluttede mig til at lave endnu en. Ideen var at jeg kunne lave de tilrettelser jeg ikke fik lavet ved den første.

Det er muligvis derfor den endnu ikke er færdig… Den første var for løs i halsen, så denne har en mindre halsåbning, men tilgengæld har jeg trævlet den op 3-4 gange på nuværende tidspunkt. Først strikkede jeg for meget af det røde fordi jeg ville have de gule striber til at slutte der hvor alle striberne stopper på min første. Det var så ikke den bedste ide da det visuelt trak hele trøjen ned og gjorde knap så flatterende ting for min skikkelse.

Næste problem var at tilpasse ind- og udtag ved taljen. Jeg troede jeg endeligt havde taget på dem, men den poser i lænden så skal have trævlet tilbage til lidt under armhulerne og lave ind- og udtag på ryggen ud over dem i taljen. Ja… Den ligger lige nu i en pose i soveværelset fordi jeg har brug for en pause fra den inden jeg trævler op for 4-5 gang. God jeg er stædig nok til at ikke give op.

Kan dog kun anbefale mønstret, jeg har nærmest boet i min første det meste af de sidste par vintre. Men måske ville det være en god ide at lave den med lidt færre ændringer i det end jeg har haft gang i, ahem.

Skriv et svar

Required fields are marked *.