permalink

0

Stadigt hooked på snoninger

Jeg købte det her garn for over et år siden og gik i gang med at strikke en sweater med det. Den var bottom-up og jeg nåede helt op til under busten inden jeg gik død i det. Den var bare ikke særlig spændende at arbejde på. Gråt garn og glatstrik rundt og rundt og rundt. Så det røg i en pose og lå der og samlede støv indtil for et par uger siden.

Mønstret har jeg haft på min liste i et stykke tid, men var først da jeg søgte efter noget andet at lave med det garn at jeg fandt det igen. Det er top-down raglan (som ufatteligt mange af mine sweatere er) med de viste snoninger på fronten. Ikke sindsoprivende spændende, men nok til at holde mig interesseret. Om jeg så har garn nok til at færdiggøre den, er et helt andet spørgsmål. Købte jo garnet til en sweater uden dikkedarer, men den tid den sorg. Lige nu nyder jeg bare at strikke skønne snoninger i dejligt blødt garn.

Skriv et svar

Required fields are marked *.