permalink

1

Fingerløse luffer – River Rapids Mitts

Fingerløse handsker

Jeg kan aldrig få for mange fingerløse luffer, sådan er det bare. Jeg har altid haft kolde fingre og siden jeg sidste sommer begyndte at døjes med gigt i blandt andet hænderne har fingerløse luffer været uundværlige for mig. Med dem på kan jeg lave alt det jeg plejer og holde mine hænder varme i mens.

Fingerløse luffer

Jeg har brugt ben delen af River Rapids mønstret og strikket fra armen ned til fingrene. Tommelfingerne blev lavet ved at tage to masker ud på hver anden omgang indtil der var nok masker til at nå rundt. Har man før strikket den type luffer kunne det ikke være meget mere simpelt.

De er simpelthen så bløde og dejlige at have på. De strækkes dog lidt ud ved fingrene når man bruger dem, så for at de sidder pænt skal de vaskes hver/hver anden uge. Bare et hurtigt skyl under den varme hane, så trækker ulden sig sammen til sin oprindelige størrelse.

  • Ravelled: River Rapids Mitts
  • Garn: Filcolana Arwetta Classic
  • Garnforbrug: ca 65g
  • Pindstr.: 3mm (rundpind)

1 Comment

  1. Pingback: Slem blogger... | Jeg skal bare lige...

Skriv et svar

Required fields are marked *.