permalink

0

Jeg lever op til mit blognavn

Jeg er ikke vild med at vise halvfærdige projekter frem, medmindre de ser interessante ud og min nuværende store projekt er ærligt talt ikke det pæneste før det er blevet vasket. Garnet har været brugt et en sweater en gang før så det er noget krøllet. Jeg har strikket en sweater, der startede ud som en vag ide. Arbejdet med at få mig fastlåst på et specifikt design og realiseringen af det design, har optaget meget tid uden for arbejde. Hvis jeg ikke har strikket på den (og lavet strikprøver) har jeg tænkt på den. Jeg fik strikket den færdig i går aftes og den er rigtig pæn omend tydeligvis strikket med genbrugt garn.

Trøje med snoninger

Weekenden gik derfor med: “Jeg skal bare lige strikke lidt mere, så kan jeg tage billeder.” Selvfølgelig blev jeg aldrig tilfreds nok med resultatet til at tage billeder af det. Men jeg skal nok lave en post om selve designprocessen når jeg kan vise den frem, lige nu kan det kun blive til dårlige iPhone billeder. Det er ret tydeligt at den ikke bliver et design jeg udgiver. Men hvis nogen kunne tænke sig at lave en lignende, skulle det være til at tilpasse den til andre størrelser. Er trods alt en basis raglan.

Noter til en trøje

Skriv et svar

Required fields are marked *.