permalink

0

Knitscene Vinter 2012

Selvom Knitscene Winter 2012 er udkommet i sidste uge er det stadigt ikke kommet på Zinio (app til læsning af digitale magaziner), så jeg venter utålmodigt. Men jeg har selvfølgelig tjekket mønstrene ud på deres site, så jeg kan allerede sige lidt om mine favoritter.

Knitscene - winter 2012

Sheila Cardigan
Seriøst fin cardigan. Ville nok forstærke stoffet omkring knapperne, da det ikke er specielt attraktivt at cardiganen ser et par størrelser for lille ud.

Maryse Cowl
Cowls er bare det bedste, jeg bor nærmest i dem om vinteren. Om de er store eller små er ikke så vigtigt, finten er at man slipper for at bekymre sig om snipper af halstørklæde der kommer løs. Jeg kunne godt finde på at lave den her i den valgte farve, den er lidt fin.

Sideways Ripples Shawl
Jeg mistænker lidt at det er farven jeg godt kan lide ved dette sjal. Har haft kikket på flere forskellige sjaler med striber lavet med vendepinde på det sidste, og på et eller andet tidspunkt bliver jeg nok nød til at vælge et af dem at lave.

Skriv et svar

Required fields are marked *.