permalink

0

Strømper, strømper, strømper

Det som jeg nok tænkte ville ske, er sket – jeg er blevet afhængig af at strikke strømper igen…

Monkey socks

Monkey socks

Cookie A’s Monkey socks er simpelthen geniale at strikke. Jeg har nævnt det før, men bare det at det kun tog mig ca. en uge at strikke dem siger vel meget.

Det er min andet par Monkey socks, men da jeg gav det første par væk syntes jeg at det var på tide med et par til mig selv.

Selvom at jeg foretrækker toe-up strømper rent visuelt, så er den her udformning altså bedre til min høje svang, da den er knap så stram over toppen af foden.

Generic Space socks

Generic Space socks

Jeg kikkede på virkeligt mange mønstre til mit nye MeriSock Space Dyed strømpegarn, inden jeg nåede frem til hvad jeg ville lave med det. Til sidst indså jeg, at med det fine farveskift ville det bedste være at vælge et mønster, der fremhæver det. Så jeg valgte at lave et par generiske toe-up strømper med vendepinde til tå og hæl, plus en helt enkel 2r, 2vr kant.

De er strikket på 2,5 mm rundpinde, da mine normale strømpe(rund)pinde på 3 mm gav et for løst resultat. Er ellers normalt nød til at bruge en str. større, da jeg strikker temmelig stramt. Men da det bare er et rør med to ligebenede trapezer, er de strikket enormt hurtigt. Jeg begynde på dem i mandags og er allerede godt i gang med nummer to.

Skriv et svar

Required fields are marked *.