permalink

0

To-farvet rør

Jeg kan ikke en gang huske hvad jeg købte det her garn til oprindeligt… Men jeg så på det i min juleferie og fandt et mønster jeg godt kunne tænke mig at lave med et. Selvfølgelig havde jeg ikke nok garn til det mønster, så jeg måtte forbi Desigværkstedet efter mere, men herefter kunne jeg gå i gang.

Flere på Ravelry nævnte at mønstret kunne være svært i begyndelsen, men jeg oplevede ingen problemer.

Jeg fik ikke lavet nogen strikkeprøve, da det bare er til et rør, så det er blevet større end planlagt, men jeg kan bare vikle det flere gange om halsen. Fordi det er strikket så løst er det blevet virkeligt blødt og luftigt. Kommer til både at kunne bruge det når der er rigtigt koldt og når det bliver lidt varmere – sammen med en mindre jakke.

  • Ravelled: To-farvet rør
  • Garn: Mayflower Easy Care Big
  • Garnforbrug: 3 garnnøgler i hver farve
  • Pindstr.: 5mm (rundpind)

Skriv et svar

Required fields are marked *.