permalink

1

Twist Collective Fall 2012 (plus squee)

(Tjekkede for sjovt Google Reader for at se, om der var nogen der, abonnerede på min blog – og der var hele 5. 😀 Blev så stolt, at jeg nævnte det for min mor og det viste sig at hun ikke var ikke engang en af dem. Vildt. Så: hej faste læsere, hvor er jeg bare glad for at se jer. 😀 )

Men tilbage til det garnrelaterede indhold: Twist Collective Fall 2012 kom på gaden her tidligere på måneden og som det ofte sker voksede min Ravelry kø igen.

Twist Colletive Fall 2012

Fristelse nr 1: Fara (øverste venstre hjørne)
Hvorfor: Den ville bare være perfekt med et par jeans, både på arbejde og hjemme. Den sidder pænt på modellen og er tilpas interessant at se på.
Kø: Desværre nej. Dens strikkefasthed (16m per 10cm) giver simpelthen et for tykt stof til min skikkelse. Mit absolutte minimum til indendørs tøj er 18-19m per 10cm, færre masker end det og holder op med at klæde mig.

Fristelse nr 2: Horatio and Oren (nederste venstre hjørne)
Hvorfor: Luffer med ugler på – what’s not to like? 😀
Kø: Ja. Som cyklist kan jeg aldrig få for mange luffer og fair isle luffer er specielt geniale, da de er mere vindtætte.

Fristelse nr 3: Fortune Bay (midten)
Hvorfor: Med striber og 3/4 ærmer opfylder den ikke mindre end to af mine ynglings trends for tiden. At der så også er en interessant konstruktion med vendepinde strik gør den bare endnu bedre.
Kø: Ja, med et men. Jeg bliver nemlig nød til at ændre trøjen for at den klæder mig, en så bred halsudskæring duer simpelthen ikke til mig. Jeg skal have en lidt dybere udskæring for at undgå a min hals bliver for kort og busten for massiv.

Fristelse nr 4: Crosstrail (øverste højre hjørne)
Hvorfor: En stor blød trøje til afslapning i weekenden ville være en skøn ting at have. Den interessante konstruktion og farveskiftet gør den bare bedre.
Kø: Nej, over-size og rigtigt tykt garn betyder at jeg aldrig kommer til at lave den, men den røg på favorit listen på Ravelry. Jeg kunne godt finde på at lave en lignende i noget tyndere garn, uden over-size designet.

Fristelse nr 5: Malpeque (nederste højre hjørne)
Hvorfor: En cardigan jeg både ville kunne bruge på arbejde med et bælte og hjemme til at slappe af i er jo lidt perfekt. Hulmønstret er rigtigt pænt og trøjen ser enormt behagelig ud.
Kø: Nej. Jeg må nok desværre indse, at det ikke er realistisk at jeg ville få strikket en så lang cardigan. Så hellere få lavet nogle af de kortere trøjer jeg har planlagt.

Kø status

Selvom der var flere seriøse fristelser, tvang jeg mig selv til at være realistisk og kun tilføje de realistiske til min kø. Den dag jeg lærer at strikke i søvne kan jeg måske tilføje nogle flere, men indtil da forsøger jeg at begrænse mig til projekter til en livstid.

1 Comment

Skriv et svar

Required fields are marked *.