permalink

0

Destash – strømper

Jeg køber stort set altid garn med et specifikt projekt i tankerne, så mit garnlager består primært af rester fra tidligere projekter. Men selv rester kan fylde en del når man får nok af dem. Løsningen er selvfølgelig at strikke en bunke strømper af resterne.

Farver/striber
Jeg er ikke sikker på rækkefølgen af farverne endnu, men den her bunke rester kunne give nogle ret fantastiske og glade stribede strømper til mig selv.

Stribede strømper til mig

Grå striber
Manden har længe sukket efter flere strømper og han er mest til mere neutrale farver så her er rester til et par grå stribede strømper til ham.

Stribede strømper til manden

Blå striber
Et par med blå striber kan det også blive til. Før jeg fandt ud af at jeg bruger ca 75g til et par strømper købte jeg ofte 2 garnnøgler til et par. Nu om dage er det oftere at jeg køber 3 garnnøgler som let kan blive til 2 par.

Stribede strømper til manden

Stitch Surfer fra Knitty
Jeg har før snakket om at jeg gerne vil lave Stitch Surfer fra Knitty, så da jeg så hvor fedt det stribede garn var når det blev strikket op, blev jeg nød til at droppe ideen om et almindeligt par stribede strømper og købe noget matchende Arwetta.

Stitch Surfer fra Knitty

Ægte stash garn
Jeg købte det her garn uden planer for hvad jeg skulle lave med det og har nok til to par strømper i dette garn, men har ikke fundet det perfekte endnu. Det har samlet støv i en del tid, da jeg er bedre til at matche fundne mønstre til ukendt garn end omvendt.

Garn til to par strømper

Projektet der løb ud i sandet
Det her garn skulle have været Rainbow socks, men jeg kunne ikke rigtigt holde gejsten. Vil stadigt lave noget sjovt med det, måske Skew socks, men skal lige have fundet det rigtige mønster.

Garn til et par strømper

Skriv et svar

Required fields are marked *.