permalink

0

Endnu en trøje i køen…

Endeligt blev KnitScene Forår 2013 tilgængeligt i Zinio shoppen, så jeg kunne købe det og se nærmere på mønstrene.

Humboldt Raglan fra KnitScene Spring 2013

Jeg havde allerede fået øje på Humboldt Raglan og nu da jeg har fået set på mønstret er det da helt sikkert at jeg skal lave den. Som med min Nocturnal sweater (fra sammen magazin) kommer jeg nok til at tilføre ind- og udtagninger i taljen samt vendestrik ved busten, men ellers er den perfekt. Har også tænkte mig at bruge samme farve; jeg har slet ingen gule trøjer.

Spørgsmålet er så bare nu om den skal være den næste trøje jeg strikker, eller om jeg skal holde mig til planen om at lave to FeatherWeight sweatere i træk… (Mere om dem når jeg kan få taget nogle ordentlige billeder.) Tynde striktrøjer er åbenbart min ynglings for tiden.

Skriv et svar

Required fields are marked *.