permalink

0

Knitty – Vinter 2012

Det nye Knitty udkom i onsdags og som ved det nye Twist Collective så er jeg blevet forelsket i en grå trøje… Det er dog endnu værre ved den her og det eneste der holder mig fra at købe garn til den er min erfaring med den brugte garntykkelse. Den optimale garntykkelse for en trøje til mig er omkring 22 masker per 10 cm, de trøjer jeg har lavet som har under 20 masker per 10 cm klæder mig generelt ikke særligt godt og selvfølgelig har den her en strikkefasthed på 19 masker per 10 cm. Anyways, til mønstrene:

Knitty Winter 2012

Nennir cowl
Jeg har jo en ting for snoninger for tiden, så selvfølgelig er jeg vild med den. Et let lille projekt, pænt at se på og enormt praktisk, what’s not to like?

Iðunn cardigan
Den føromtalte cardigan. Hvis ikke for strikkefastheden havde jeg allerede købt garn til den og nok også begyndt, uanset julegavestrikning. Jeg har fuldkommen den kjole hun har på, men bruger den aldrig fordi den har bare arme og jeg ikke har noget der passer til den. Jeg kunne godt finde på at lave den bare med tyndere garn, skal dog have lavet en del beregninger for at ændre mønstret.

Sallah cowl
Endnu en et halsrør, det her bare mere simpelt konstrueret. Kan aldrig få for mange rør, så har allerede fundet det perfekte garn. Betyder jeg kommer til at bruge en garnrest fra et par strømper, så det er bare win, win. 😀

Honerable mentions:

Caaaarbs! – Luffer strikket i fair isle med et motiv af Flying Spaghetti Monster og så enormt morsomme. 😀 Men har 1½ fair isle luffer som jeg ikke har fået strikket færdigt i over et år, så chancen er nok for at jeg ikke er interesseret i at strikke fair isle luffer, uanset hvor lækre de er i vinterkulden.

Kittiwake – Cardigan med fint snonings/hulmønster. Rigtig fin cardigan, men jeg ved af erfaring at den type hals ikke klæder mig, så må hellere springe den over.

Argentiere – Herretrøje med tykke snoninger. Jeg kunne godt finde på at strikke den her til manden, hvis han også kan lide den. Men ikke lige nu, har lige købt garn til en trøje til ham, så den her må vente.

Skriv et svar

Required fields are marked *.