permalink

1

Twist Collective – vinter 2012

WordPress spiste den første version den her post, da jeg prøvede at gemme den tilbage i november da Twist Collectives vinter 2012 blev udgivet, men jeg så lige en af trøjerne igen på Ravelry og det gik lige op for mig at jeg stadigt er vild med specielt en af trøjerne.

Twist collective - winter 2012

Burrard er bare en enormt fin trøje. Den passer så fint ind i min trang til grå trøjer & snoninger og den kunne bruges både på arbejde og til hygge der hjemme. Jeg vil gerne se den på lidt forskellige personer først, men kunne virkeligt godt finde på at lave den. Måske i en anden farve da jeg allerede har 2 grå trøjer…

Pinion er sød og anderledes. Jeg er ikke sikker på at jeg nogensinde får lavet den, da jeg har alt for mange andre projekter planlagt, men man ved aldrig.

Så min Ravelry kø er vokset igen – ingen overraskelse der. 😉

1 Comment

  1. Pingback: Knitty - Vinter 2012 | Jeg skal bare lige...

Skriv et svar

Required fields are marked *.