permalink

0

Slem blogger… men med varme hænder

Jeg har ikke været god til at få opdateret min blog. Det gør det ikke bedre at jeg ved lige præcis hvorfor – jeg har en tendens til at begynde at bruge mine seneste strikkeprojekter, frem for at få taget lækre billeder af dem inden. Se bare alle de projekter der er 100% færdige i højresiden – de mangler alle billeder.

Første projekt i rækken er to par fingerløse handsker, som jeg har haft meget brug af både i foråret og i efteråret. Det første par er lavet med lavet med restgarn fra en Feather Weight cardigan med mønstret fra et par strømper jeg tidligere har lavet. Jeg var nemlig så vild med det mønster at jeg tænkte at det ville være pænt på et par fingerløse handsker.

Det andet par fingerløse handsker blev til, fordi en veninde plagede bad om et par fingerløse handsker, som gik op over albuen. Jeg blev så vilde med dem undervejs, at jeg besluttede mit til at lave et par til mig selv også.

Både disse og mine Pyroclastic handsker er strikket rundt indtil åbningen til tommelfingeren. Herefter har jeg strikket frem og tilbage indtil hullet var stort nok til min tommelfinger, og så strikket den sidste del rundt også.

  • Ravelled: Goth-y fingerløse handsker
  • Garn: Filcolana Arwetta Classic
  • Garnforbrug: Ca. 1½ nøgle af hver farve
  • Pindstr.: 3mm (rundpind)

Og ja, man skulle tro jeg havde nok fingerløse handsker, men sådan er det ikke. Jeg får ekstremt let kolde fingre og jeg cykler meget, så jeg kan aldrig for mange fingerløse handsker.

Skriv et svar

Required fields are marked *.