permalink

0

De gladeste strømper

Stribede strømper

Før jeg fandt ud af at det er bedre at købe tre garnnøgler og lave to par strømper af dem, købte jeg to nøgler og havde ca en halv til overs hver gang jeg strikkede et par strømper. Det var ikke specielt smart af mig. Heldigvis gemte jeg alle de rester og nu er jeg gået igang med at bruge det garn. 

Stribede strømper

Det er den samme opskrift som jeg altid følger, med vendepinde hæl og tå, strikket fra tåen op og bundet af så elastisk som muligt. Fantastisk tv-strikning, når det bare går lige ud og det eneste man skal holde øje med er længden på striberne og strømpen. Som det måske kan ses på billedet her over så løb jeg tør for både den røde og den mørke turkise inden de sidste striber blev strikket færdige på benet. Skal vi ikke bare kalde det et feature, ikke en fejl.

Rester fra de stribede strømper

Det var ikke mange rester der blev tilbage, men lidt blev det alligevel til. Normalt er jeg ikke meget for at smide rester ud, men denne gang ryger de, rester af rester er nok lidt langt at gå.

  • Ravelled: Stribede strømper
  • Garn: Filcolana Arwetta Classic
  • Garnforbrug: Alt for mange rester
  • Pindstr.: 3mm (rundpind)

Skriv et svar

Required fields are marked *.