permalink

0

Striber er godt

Jeg har en tendens til striber, sådan er det bare. Hvorfor bruge en farve når du kan bruge to. Disse luffer er endnu et eksempel på det. Garnet var noget jeg havde købt til et andet projekt som aldrig fik lavet, men kommer flot til sin ret i lufferne. De er bløde og varme og jeg har allerede brugt dem en del.

Jeg var ikke sikker på at der ville være nok garn, så jeg valgte at strikke foeret i hver sin farver. Ligeledes er striberne spejlet. Man lægger ikke rigtigt mærke til det når jeg har dem på, men er ret tydeligt når man folder ribben op eller vender dem helt om.

Jeg ændrede mønstret en del som altid, ahem. Brugte små pinde til ribben for at sikre de sidder godt til – der er få ting så irriterende som løse handsker/luffer når man cykler. De skal helst sidde godt til uden at stramme, da de ellers kan bevæge sig for meget.

  • Ravelled: Stripey huggers
  • Garn: Hjertegarn Ciao Trunte
  • Garnforbrug: Glemte at skrive det ned…
  • Pind: 3,0 og 3,5mm (rundpinde)

Skriv et svar

Required fields are marked *.