permalink

0

Udskiftning af yarn bomb

Så fik jeg udskiftet min mest sejlivede yarn bomb. Den var så flot og rød da jeg satte den op i 2011, men sjovt nok er garn (selv noget lavet af plastik) ikke super glad for at blive udsat for vind og regn i 9 år. Er dog lidt stolt over at den overlevede så længe.

Den gamle yarn bomb da jeg lige havde sat den op

Lige som den gamle, er den nye også strikket i noget akrylgarn. Det plejer gerne at hold farven bedre når det er udsat for elementerne. Valget faldt på Järbo Cookie købt hos Hobbii da jeg tilsyneladende er blevet noget hooked på farveskift garn for tiden. På grund af farverne valgte jeg et simpelt chevron mønster, så de kunne komme til deres fuld ret.

Hvis du gerne vil se den i levende live, kan den i skrivende stund findes bag Vejgaard Bibliotek.

Skriv et svar

Required fields are marked *.