permalink

0

Strømper på pindene

Monkey socks

Disse strømper ser måske ikke ud af meget, men skindet bedrager. De er nemlig de første strømper jeg har arbejdet på i evigheder.

Mønstret

Jeg har strikket Cookie A’s Monkey Socks før og jeg besluttede mig til at de skulle være det første strømpeprojekt efter min årelange pause, da jeg nød dem så meget sidste gang. Man behøver ikke erfaring med hverken at strikke strømper eller hulmønstre (lace), da de er meget lette at gå til. (Undskyld mine engelske betegnelser, jeg kender simpelthen ikke de danske.) Konstruktionen er en top-down strømpe med en glat hæl. Der er et simpelt hulmønster, der hurtigt er memoreret, på blot 11 omgange.

The story so far

Jeg har fået strikket benet og hælen på bare to dage, så de stryger bare derud af. Det var den første hæl jeg har strikket i et par år, så det var lidt sjovt hvor hurtigt jeg huskede teknikken.

Garnet

Det lilla Filcolana Arwetta Classic garn var oprindeligt et par halvt strikkede benvarmere, men det gik op for mig at der er en grund til at jeg ikke har nogle tynde benvarmere – jeg bruger dem aldrig indendørs. Det ville nok have været pænere hvis jeg havde vasket det, for at få garnet glat igen, men strømperne skal alligevel vaskes når de er færdige, så må de bare se lidt krøllede ud indtil da. Man kan godt se at det har været strikket før, men det er dejligt blødt at arbejde med, og ved af erfaring at det holder godt til brug.

Skriv et svar

Required fields are marked *.