permalink

2

FO – A Clockwork Greenish

Fik strikket mit Clockwork Greenish sjal/tørklæde færdigt i lørdags. Jeg har arbejdet på det det meste af sommeren, så det var dejligt at få det af pindene.

Inspiration

A Clockwork Greenish

Det startede med, at jeg havde næsten en hel garnnøgle af Kauni tilbage fra et tidligere projekt og besluttede mig til at at ville lave et sjal i stil med nogle af Stephen Wests designs. Specielt det meget populære Daybreak og Clockwork.

How-to

A Clockwork Greenish detalje

Hver sektion startede ud med 25 masker, plus to masker til de vandrette streger. Dertil skulle lægges fire kantmasker i hver side af sjalet. I den stribede sektion tog jeg en maske ud på hver side af de vandrette streger og ved kantmaskerne på hver anden hvide stribe. Jeg har ikke turde regne på hvor mange masker jeg endte op med, men jeg kan sige så meget at den 1,5 meter rundpind jeg strikkede på langt fra var bred nok til at se sjalet/tørklædet i sin fulde bredte.

Konklusion

A Clockwork Greenish

Det har været forbløffende skønt at strikke på, normalt er pind efter pind af glatstrik ikke noget jeg er glad for, men afvekslingen i farver og de lejlighedsvise udtagninger har gjort det interessant nok at arbejde med. Jeg ser nu frem til at kunne bruge det med en lille jakke når der bliver koldere.

Projektet kan ses på Ravelry her.

2 Comments

Skriv et svar

Required fields are marked *.